Billige gardiner i høj kvalitet

Det er så dejligt, når solen skinner, Men solens stråler er hårde ved dit hjem. Direkte sollys kan hurtigt få en ny stue til at se slidt ud, da det bleger møbler, tæpper, planter og vægge.

Gardiner og persienner kan skærme mod solens skadelige egenskaber. Vi anbefaler naturligvis ikke, at livet fremover leves bag nedrullede gardiner. Men brug gardinerne, når I alligevel opholder jer udenfor – og midt på dagen, hvor sollyset er stærkest.

Bo og Bolig leverer billige lamelgardiner, persienner og foldetræksgardiner i høj kvalitet.

Igennem 20 år i branchen har vi oparbejdet solid kendskab til branchens mest solide produkter, så du får mest værdi for pengene.

Læs evt. mere her Billige Gardiner - Gardin Guiden

 

Valg af gardin stoffer.

Gardiner i polyester/polyacryl
Disse stoffer er kendetegnet ved at være lette at vaske, krøller næsten ikke og har høj ægthedsværdi for både lys og vask. Krympningen er mindre en 1%, hvilket gør beregningen af stofmængden og tilpasningen lettere.

Gardiner i bomuld/polyester
Blandingsstoffer er meget brugte, da de fremelsker de bedste egenskaber fra bomuld og polyester, som giver et blødt og lækkert slutresultat med naturligt look. Alt efter den forholdsmæssige fordeling af hhv. bomuld og polyester kan stoffet krybe lidt – dette vil fremgå af varedeklarationen.

Gardiner af  rent bomuld
Bomuld er et naturligt og sundt materiale, som kryber ved vask mellem 3-6% og kræver strygning, da det krøller lettere. Jo bedre kvalitet bomuld, jo lettere er stoffet at arbejde med og jo flottere præsenteres det.

Gardiner i hør
Hør er igen blevet et meget populært materiale med dets naturlige udseende og oprindelse. Hør er velegnet til liftgardiner – man skal dog vide, at hør let krøller, hvilket dog kan være noget af charmen ved naturmaterialet alt efter dets anvendelse. Der findes også en del hørlignende kvaliteter i form at blandingsprodukter, som har det smukke naturlige udseende af hør men ikke egenskaberne.

Kontakt os, for et uforpligtende besøg af gardinbussen

Lyddæmpnings-gardiner.

 lyddæmpning gardiner

Der er gode muligheder for at dæmpe støj med gardiner.

Jeg vil gerne høre mere om gardiner